Fotografie cursussen Uden

Fotografie cursus | Lightroom cursus | Studio fotografie cursus | Smartphone fotografie cursus

Fotografie Cursussen Uden

Leren fotograferen en beeld bewerken doe je hier! CR Fotografie Cursussen biedt verschillende fotografie cursussen aan voor de startende fotografen. Ik ga jou op weg helpen om een betere fotograaf te worden!

Steeds meer mensen gaan voor de hobby fotograferen met systeem- en spiegelreflexcamera’s. Veelal wordt er gefotografeerd op de automatische stand. Dit is zonde, want door handmatig te fotograferen kun je veel meer uit je camera halen. Wil jij leren handmatig te fotograferen? Dan is de fotografie cursus  perfect voor jou! Als je handmatig fotograferen onder de knie hebt kan je deelnemen aan de Studio fotografie cursus. Na het fotograferen ben je natuurlijk nog niet klaar. Het juist ordenen van je foto’s en het beeld bewerken ervan is ook erg belangrijk. Dit leer je met de Lightroom cursus.

De fotografie cursussen worden gegeven in Uden. Ook is het mogelijk om een cursus op locatie naar keuze te volgen met een zelf samengestelde groep van minimaal 4 personen.

Aanbod fotografie cursussen

Fotografie cursus
Van standje automaat naar een foto op maat!

€ 125,-

Heb jij een systeem- of spiegelreflex camera en fotografeer je op de automatische stand? Volg de Basis Fotografie Cursus en leer handmatig fotograferen. Ervaar dat dit zoveel leuker is en veel meer mogelijkheden biedt! We behandelen in de ochtend de theorie wat we daarna in praktijk zullen brengen op een mooie locatie in de buurt.

Lightroom cursus
Voor de beginners

€ 75,-

Met deze cursus leer je de basis elementen van het programma. Je leert met behulp van Adobe Lightroom Catalogus hoe je je foto’s kunt ordenen, verschillende selecties en verzamelingen kan aanmaken en tot slot de basis fotobewerkingen onder de knie te krijgen. Ook nemen we een aantal functionaliteiten van Adobe Photoshop door.

Studio fotografie
Leer alles over studiolicht

€ 149,-

Heb jij handmatig fotograferen onder de knie, en wil je meer te weten komen over fotograferen in de studio? Met deze cursus leer je alles over verschillende belichtingen, achtergronden en studio set ups.

Smartphone fotografie cursus
Ontdek de kracht van smartphone fotografie

Ontdek de kracht van je smartphone, de camera die je altijd bij je hebt!  Met deze cursus ontdek je de functies en instellingen van je smartphonecamera. Leer bewust om te gaan met licht, compositie en nog veel meer.

€ 75,-

Meer informatie